سیاست های تبلیغاتی اشتباه که باعث وارد شدن در بلک لیست کروم می شود
مرورگر وب گوگل ، کروم از این به بعد تبلیغات رو به صورت پیش فرض بلاک می کنه . چرا این کار رو می کنه ؟ به دلیل اینکه استقبال از امکانات مسدود کردن آگهی زیاد شده است ، اون صرفا یه مساله زمانی بود تا زمانی که گوگل مجبور شد کارهای در موردش انجام بده .
69 درصد از افراد مورد برسی قرار گرفته گفتند که مشتاق نصب مسدودکننده های آگهی هستند برای آگهی های مزاحم یا سرزده .
اون با "آگهی های بهتر" شروع شد ، یه مجموعه استانداردی توسط یک گروه صنعتی به نام "ائتلاف برای آگهی های بهتر" ، که گوگل هم عضوشون هست . گروه کاری مجموعه اصولی ایجاد کرد که به ناشران کمک کنه آگهی هایی طراحی کنند که تجربه بهتری به کاربران بده و متعاقبا سیاست های تبلیغی بهتر . سیاست ها براساس یک پژوهش درباره رفتار بشر و ایجاد تجربیات تبلیغاتی که توسط مصرف کننده قابل قبول هستش .
این لیست مدل های تبلیغاتی هستش که سایت شما رو وارد بلک لیست کروم در دسکتاپ می کنه :
تبلیغات پاپ آپ
یکی از انواع روش های تبلیغاتی مزاحم ، باکس های پاپ آپ به صورت تمام سطح یا کوچکتر هستند و نیاز به انجام کاری از سمت کاربر برای بسته شدن هستند .
ویدیو های پخش خودکار با صدا
این نوع تبلیغات شما رو با رئیس تون دچار شرایط بدی خواهد کرد ، یا بچه تون رو بیدار خواهد کرد یا به سادگی حس موتزارت تون رو خراب خواهد کرد . اون غالبا برای نمایش مشاوره های مالی ناخواسته استفاده خواهد شد ، یا به عنوان روشی برای رساندن محتوا به کاربران . و این اشتباهه . باید توجه کرد که آگهی های "پخش سریع" هنوز قابل قبول اند .
تبلیغات پیشگیرانه با شمارش معکوس
به عقیده من ، این نوع تبلیغات مثل درد انگشت برای کاربران شما هستند . ارزش محتوا کم میشه ، با ایجاد ارتباط بین کاربر و محتوا . منظورم اینه که ، وقتی شما یه آگهی بین من و مقاله تون می گذارید چرا من باید مقاله شما رو بخونم ؟
آگهی های چسبنده بزرگ
منوهای فیکس خیلی خوبن ، ولی تبلیغات فیکس نه . در پایین صفحه نمایش داده میشن ، این نوع تبلیغات محتوا رو مسدود می کنن و نیاز به تلاش زیادی از سوی کاربران دارند تا اونا رو رد کنند .
لیست رو با آگهی های نامناسب موبایل ادامه میدیم
تبلیغات پاپ آپ
بدترین روش تبلیغاتی که در موبایل هم دیده مبشه ، پاپ آپ هایی که نیاز به عکس العمل دارند خیلی بد هستن .
ویدیو پخش خودکار صدادار
علاوه بر اینکه باعث تجربه ناخوشایندی در کاربر میشن ، این نوع تبلیغات مصرف دیتای گوشی تون رو بالا می بره ، شارژ باتری رو خالی می کنه و موزیک رو متوقف می کنه .
تبلیغات با شمارش معکوس
جلوگیری از استفاده از سایت با شمارش معکوس ، وحشتناکه هم در موبایل و هم در دسکتاپ . این کاملا محسوسه نیازی نیست که گوگل بگه .
تبلیغات پیشگیرانه
شما یه قاعده طراحی پیدا نمی کنید که به این نوع باکس تشویق تون کنه . شما اصولا یه لایه بی اعتمادی بین خودتون و کاربر قرار دادید . ما توی سایت تون میایم برای محتوا .
تبلیغات چشمک زن متحرک
دلیل ایجاد مسدود کننده های آگهی همین نوع تبلیغات هستش . اولین استراتژی کسب درآمد هست در مورد قفسه بندی کردن هستش . وب قدیمی تر از غرب وحشی نیسن .
تبلیغات چشبان بزرگ
تجربه دوست نداشتنی دسکتاپ ، جایی که تبلیغات چسبان ترسناک میشن ، در صفحه های موبایل ، خیلی طبیعی تره که این تبلیغات رو با یه شصت ببنده . تا زمانیکه یه دمه بستن وجود داشته باشه
تبلیغات با تراکم بیش از 30 درصد از صفحه موبایل
اگر آگهی ها بیش از 30 درصد صفحه رو بپوشانند ، تو لیست سیاه کروم خواهید رفت . استفاده بیش از حد تصویر یا فیلم یا متن خوب نیست .
آگهی های اسکرولی تمام صفحه
اگر از این نوع آگهی استفاده می کنید ، خوبه که بدونید آگهی سایت تون مسدود میشه . حتی اگر کاربران هم روی آگهی تون حساس نباشن ، کروم کوتاه نمیاد .
Ad-Blocker کروم چگونه کار می کند ؟
گوگل سایت ها رو براساس استاندارد های بالا ارزیابی می کند . هر سایتی که منطبق نباشه از طریق Api مطلع خواهد شد . اگر تبلیغات غیراستاندارد بعد از 30 روز حذف نشدند ، کروم همه آگهی های شما رو حذف خواهد کرد . بله ، آگهی های استاندارد هم مسدود خواهد شد . ضمنا کروم به کاربران اطلاع خواهد داد که آگهی ها مسدود شده اند .
آگهی ها مضر نیستند
ولی آگهی های مزاحم هستند . من هیچ وقت ad-blocker روی مرورگرم نصب نمی کنم . می دونم که ناشران زیادی از طریق تبلیغات کسب درآمد می کنند ، و می دونم که اون سرورها پولی بهشون نمیدن . تصمیم گرفتم سایت هایی که سایت های تبلیغی غلطی دارند و الان گوگل این کار رو راحت کرده .
حرکت اخیر گوگل به بعضی از ناشران صدمه خواهد زد . با این حال انطباق با اصول تعریف شده قطعا برای وب سودمند خواهد بود . یه چیزی منو اذیت می کنه . چه کسی بر نگهبانان نظارت می کند ؟ کی میدونه چه چیز دیگری را کروم در آینده مسدود خواهد کرد .