برنامه نویسی
برنامه نویسی
برنامه نویسی
برنامه نویسی
برنامه نویسی

برنامه نویسی

برنامه نویسی با هدف تولید محصول یا سرویس نرم افزاری انجام می گردد از مهمترین زمینه های برنامه نویسی می توان به برنامه نویسی سایت ( و نرم افزارهای تحت وب) و برنامه نویسی اپلیکیشن اشاره کرد .
برنامه نویسی سایت به دو شاخه Frontend و Backend تقسیم می گردد . برنامه نویسی Frontend شامل بخشی از کدنویسی هر سایت یا نرم افزار می گردد که در مروگر کاربر پردازش می شود و توسط کاربر قابل لمس است مانند قالب سایت و برنامه نویسی Backend شامل عملیاتی است که در سرور انجام می گردد مانند ارتباط با سرور .
در برنامه نویسی Frontend از Html , Css , Javascript , Web Assembly استفاده می شود و برای کلیه سایت ها از روال مشخصی تبعیت می کنند تا در همه ی مرورگرها قابل اجرا باشد .
در برنامه نویسی Backend چون محدودیت مرورگر و کلاینت وجود ندارد تنوع زیادی در زبان های برنامه نویسی و معماری ها وجود دارد . گروه نرم افزاری آبی از فریمورک .Net Core 3 و زبان C# استفاده می کند که جزو سریعترین و حرفه ای ترین فریمورک های برنامه نویسی Backend می باشد .

درخواست مشاوره


وبلاگ

سه توانایی که صنعت نرم افزار نیاز دارد تا بحران استعداد توسعه دهندگان را حل کند

سه توانایی که صنعت نرم افزار نیاز دارد تا بحران استعداد توسعه دهندگان را حل کند

دنیای توسعه نرم افزار به شدت در حال تغییر است، با آمدن فن آوری ها و ابزارهایی که به راحتی در دسترس هستند و انتشار اپلیکیشن ها را سریع تر میکنند. این به نوبه خود نیاز به یک نسخه کاملاً جدید از "تیم محصول" دارد که به موجب آن شرکت ها می توانند خواسته های کاربر را بدون فدا کردن تجربه عالی مشتری تحویل دهند.

مقایسه فایل ها در ویژوال استدیو با  ابزار DiffFiles Tool

مقایسه فایل ها در ویژوال استدیو با ابزار DiffFiles Tool

از visual studio می توان برای مقایسه فایل ها استفاده کرد . در صورتی که فایل ها در source control باشد مقایسه ساده خواهد بود . با این حال برای یک مقایسه منظم بین دو فایل متفاوت ، ما اغلب از ابزارهای دیگر استفاده می کنیم . در صورتی که از ابزار DiffFiles برای این کار به خوبی می توان استفاده کرد . این امکان مدت هاست وجود دارد . با این حال غالبا نادیده گرفته میشه و خیلی از برنامه نویسان از این ابزار قوی غافل هستند . این ابزار مفید رو از Command Window می توان فراخوانی کرد . Visual Studio Command Window خیلی قوی هستش و کمک می کنه بخش ها رو سریعتر در هنگام توسعه اجرا کنید .با Command Window دستورات رو مستقیما در ویژوال استدیو و استفاده از نام آنها می توان اجرا کرد .

نحوه باز کردن پروژه جاری در VS Code از ویژوال استدیو

نحوه باز کردن پروژه جاری در VS Code از ویژوال استدیو

VS Code یک ادیتور سبک وزن برای توسعه و رفع اشکال سایت و اپلیکیشن های ابری می باشد. این ابزار توسعه ی چند سکویی را میتوان در ویندوز ، لینوکس و OS X اجرا کرد. Visual Studio و Vs Code ویرایشگرهای خیلی قوی هستند و تقریبا هرکس باید با استفاده از این ویرایشگرها آشنا باشد . در این مطلب ، نحوه باز کردن پروژه جاری در VS Code ، مستقیما از Visual Studio را من به شما نشان خواهم داد .

پارامتر in در C# 7.2

پارامتر in در C# 7.2

هر دو عبارت out و ref برای بازگشت مقادیر استفاده می شن و هر دو متغیرها رو به صورت reffrence ارجاع میدن . پارامترهای out لزوما باید توسط متد مقدار دهی شوند .در حالی که ref اجازه میده تا مقدار اصلی تغییر داده بشه ولی اجبار نمی کنه . در جایی که می خوایم متغیر رو به صورت reffrence ارجاع بدیم اما نمی خوایم مقدارش در متد تغییر کند ، C# 7.2 یه حالت جدیدی از ارجاع پارامتر به اسم in معرفی کرده است .

استفاده از بخش اقدام سریع ویژوال استدیو برای ارتقای ورژن زبان پروژه

استفاده از بخش اقدام سریع ویژوال استدیو برای ارتقای ورژن زبان پروژه

در ویژوال استدیو ، یه لامپ روشن بعضی جاها مشاهده می کنید ، معمولا اگر خطایی رخ داده باشه ، visual studio یه پیشنهاد برای رفع اشکال میده . ما همه با این امکان ویژوال استدیو آشنا هستیم . اما آیا می دانید از این امکان میشه برای بروزرسانی ورژن زبان پروژه هم استفاده کرد ؟